Hur ska det se ut utanför vår port?

Välkommen på workshop om vad vi ska ha och hur det ska se ut på vår tomt på framsidan den 13 Mars 19.00, Styrelserummet i källaren.

Styrelsen önskar bjuda in alla boende i huset till en workshop/öppna upp för samtliga boendes ideér och förslag gällande funktion och gestaltning av området där vi i dag har sopstation, gräsmatta, grusgång, brunn och cykelställ. Det handlar om vår absolut närmaste boendemiljö och den utsikt många av oss har från våra fönster så kom och hjälp till att forma den till något bra och som vi (och staden) behöver. Det är få bostadsrättsföreningar som även äger marken kring huset så vi är verkligen priviligierade och ska förvalta den förmånen väl. Hur vi väljer att utforma området kan även ha en påverkan på framtida attraktionsvärde för huset och i sin tur prisbilden på våra bostadsrätter. Därför hoppas vi att just DU vill komma och skapa framtidens boendemiljö som vi alla passerar när vi ska till och från våra lägenheter.

Styrelsen bjuder på lättare mat och dryck så att vi verkligen får i gång tankeverksamheten på plats men fundera gärna innan med. 

Varmt Välkomna!